PALVELEMME

Aukioloajat 3.5.-30.9.2021
ma-to klo 9 - 18
pe klo 9 - 19
la klo 9 - 16
parittomat viikot
sunnuntaina ja pyhäpäivisin 11-15
Topeeka 65
61800 Kauhajoki
puh. 06 - 2311 377
fax. 06 - 2314 615
eMail: posti@kauhajoenapteekki.fi

Palvelut

 
Reseptien uusiminen
e-reseptit voi halutessa uusia apteekin kautta. Perimme uusimisesta pienen palvelumaksun.

Tiliasiakkuus
Asiakas voi halutessaan ryhtyä tiliasiakkaaksi, jolloin lääkkeet laskutetaan kerran kuukaudessa. Lasku lähetään kotiin tai lasku voidaan hoitaa suoraveloituksena pankin kanssa siitä erikseen sovittaessa.
 
 
Lääkkeiden suoratoimitus
Apteekissamme on käytössä nykyaikainen reseptilääkkeiden suoratoimituskäytäntö, jonka ansiosta lääkkeiden toimitus on nopeaa. Reseptiloosseissa on vuoronumerojärjestelmä sekä varastoautomaatti.
Varastoautomaatti nopeuttaa apteekin toimintaa ja parantaa potilasturvallisuutta vähentämällä inhimillisiä virheitä esimerkiksi lääkepakettia noudettaessa.
 
Meillä on käytössä 2 kassaa ja käsikauppaostoissa palvelemme ilman vuoronumeroa.

Asiakasrekisteri
Vapaaehtoiseen asiakasrekisteriin liittymällä mahdollistat lääkeostojen omavastuukertymän seurannan Kelan kattorajan ylittymistä varten sekä Kela-tietojen tallentamisen apteekin tietojärjestelmään.


Ohessa valtakirjat tekstitiedostoina suoraveloitusta, tiliasiakkuutta ja kelakorttitietojen tallentamista varten. Voit täyttää valtakirjan jo kotona valmiiksi:
- Suoraveloitusvaltakirja.pdf
- Valtakirja.pdf
 
 Lääkkeiden yhteensopivuus

Lääkkeiden yhteensopivuus tarkastetaan reseptin toimituksen yhteydessä. Huomioimme myös samalla kertaa ostetut käsikauppalääkkeet.Lääkkeiden kotiinkuljetus

Dialyysiliuokset ja tarvittaessa muutkin lääkkeet voidaan toimittaa kotiin asiakkaan pyynnöstä.
Lääkevaihto

Lääkevalmiste voidaan vaihtaa halvempaan vastaavaan lääkevalmisteeseen, jonka vaikuttava aine ja pitoisuus ovat samat. Lääkkeen nimi, ulkonäkö ja apuaineet voivat vaihdella.

 
Annosjakelu
Asiakkaan niin halutessa voimme jakaa lääkkeet viikon annoksiin. Perimme tästä jakelumaksun.

 
Verenpaineen mittaus
Verenpaineen voi mittauttaa apteekilla erillisessä hoitohuoneessa maksutta.

Lääkejätteet

Apteekki vastaanottaa kotitalouksilta vanhentuneet lääkkeet, rikkoutuneet elohopea kuumemittarit sekä injektioneulat ja –ruiskut veloituksetta. Palauta lääkkeet mieluiten alkuperäispakkauksissaan.

Jodia sisältävät lääkkeet (esim. Jodix, Betadine) tulee toimittaa erillään muista. Elohopeakuumemittarit pakataan läpinäkyvään lasipurkkiin, samoin ruiskut ja neulat ja palautetaan erillään muista lääkejätteistä

Apteekki toimittaa lääkejätteet edelleen hävitettäväksi ongelmajätelaitoksille. Palvelu koskee vain lääkejätteitä, ei paristoja tms. kotitalousjätteitä.

 


Kosmetiikkatuotteitamme:
 
 

.

Kauhajoen 1. apteekki, Topeeka 65, 61800 Kauhajoki
puh. 06 - 2311 377, fax. 06 - 2314 615
eMail: posti@kauhajoenapteekki.fi